Saturday 26 September 2015

Prin padure, pe ploaie 26sept


Ce sa fac intr-o zi de sambata doar eu si copiii fara masina? Sa stau in oras... parca nu-i sfarsit de saptamana asa... Cindy ne propune o tura de 2 zile, dar noi duminica avem program, deci nu ne putem sincroniza... dar totusi imi vine idee buna: urcam cu autobuzul in Poiana Brasov si coboram inapoi pana acasa prin padure pe traseul de la Semimaraton Intersport Brasov. Lui Nico, Ingrid, Ana si Alex le surade propunerea.
Sambata dimineata vreme mohorata... ud... ploua. Ingrid ma anunta ca Ana cu Alex nu vor sa mai vine, rezolvam problema cu un telefon si ne vedem toti in Livada Postei pe o ploaie destul de sacaitoare. Sincer nu prea vedeam o reusita din tura, dar haide sa urcam... vedem cum ii pe sus si na... exista si autobuz de intoarcere, daca nu o fi sa fie.
Ajunsi in Poiana ploua... copiii incep sa mearga prin balti. Ii echipam de ploaie si o luam spre cariera. Ploaia nu se lasa, dar nici noi. Prin padure suntem mai feriti, ne dam jos hainele de ploaie, ca ne tin de cald. Mai o mura, mai o fuga...  tura nu-i de lepada. 


Nou camarad de drumetie: Alexandru

Am vrut sa observam si noi... dar este incuiata usa :(

Suntem veseli, ploaia nu ne sperie pe noi

Mure
Mai jos de Poiana Stehil ne intalnim cu trupa lui Cindy... care urca spre cabana Postavaru. Vlad evident ca ar vrea sa urce si el la cabana, dar de data acesta nu se poate. Ne continuam drumul la vale pana in Saua Tampei, unde surpriza... ploaia se domoleste, apoi inceteaza si culmea... iese si soarele pentru cateva secunde. 

Alex incepe sa prinda gustul alergarii la vale

Un popas scurt la Valea cu Apa

Saua Tampei - barem la final sa poposim un pic

Era si locul si momentul potrivit pentru o raza de soare
Daca nu am fi plecat in tura, sigur am fi ramas in casa pe vremea asta. Cine nu se lasa impresionat usor... are doar de castigat.
O tura draguta pentru asa vreme... totusi obositoare pentru fete. 
Ingrid despre tura: "nu imi imaginam ca-i asa greu cu copii mici in tura!"
Acum intelegi de ce unii prefera mai bine sa stea acasa? :)))
Nu-i usor, dar e frumos!
Nico a facut jogging pe langa Vlad, merci Nico de ajutor, nu as fi putut alerga cu Radu'n brate :) atata timp.

No comments: