Saturday 19 September 2015

Prieteneasca cu Balaur - 19sept

In ultima tura din Bucegi ne-am propus ca urmatoarea tura sa includa creasta Bucsoiului Mic, asa zisa si creasta Balaurului, zis si facut. Sambata la ora 9 intram in traseu nici mai mult, nici mai putini de 15 alergareti, cu pofta de plimbare, plini de voie buna si glume in program.

Urcam rapid partea plictisioare si ajungem la golul alpin

Ajunsi la golul alpin incepem sa savuram mai cu drag tura
 Urcam rapid prin padure, un pic mai incet prin zmeuris, mai erau zmeure si nu le puteam lasa ursului... dar o data iesiti la golul alpin privirea se ridica din pamant in zare... cat de frumos poate fi!
Facem prima pauza de fiecare cu ce are. Nico scoate un spray cu apa termala si se da pe fata. O da si pe Cindy... ma face curioasa si vreau si eu. Ma uit la Cindy si nu pare sa simta efectul racoritor, la fel ca mine... cerem amandoua inca o tura... pe fetele noastre aceasi nedumerire... atunci Cindy clarifica situatia: "Si eu fac la fel, dar cu bidonul!"

Sir indian

Toata trupa de Balaur
 Creasta Balaurului este mult mai lejera decat ne asteptam noi, poteca ocoleste toate tzancurile, asa ca ne pierdem in povesti si multa voie buna.

Doar fetele

Incercam o altfel de poza la vf.  Omu
 Ii propunem lui Florin sa nu mai faca poza la vf Omu, dar nu-l convingem. Nu accepta nici cum ca pozele lui sunt banale, plictisioare... atunci ne vine ideea ca noi fetele sa-l luam pe sus pentru poza de varf.
Evident suntem toate niste fete hotarate, nu vrem nici un ajutor, ne organizam un pic si reusit sa-l tinem pe Florin doar intr-un picior si-o mana.

Poza de varf... DA... putem! si fara nici un ajutor din exterior

La vale pe valea Caldarilor
 Planul de acasa nu se potriveste cu cel din Bucegi. Lenevim la Omu o ora si nu mai avem chef de nici o bucla pe poteca de vara spre Malaiesti si Brana Caprelor... dar totusi nici asa sec s-o dam la vale pe valea Cerbului. Baietilor le vine ideea s-o luam pe Valea Caldarilor.
Marius se retrage spre Pestera, este de serviciu la Salvamont, Chris vrea sa o ia spre Bran. Incerc sa-l conving sa vina cu noi spre Busteni... toti incercam, dar doar Cindy reuseste: "-Bine eu inteleg, Chris este mai batran si are nevoie de odihna!". 

Fanii Ciucas X3 
Salutari din Bucegi
Incheiem tura la o pizza in Busteni, parca nu ne venea sa plecam asa spre casele noastre... era prea devreme... prea sec.

No comments: