Saturday 5 March 2011

Postavaru Night Race - 5mar

De Postavaru Night Race, ajuns acuma la a 5-a editie, mai auzisem si in anii trecuti, insa desi mi-as fi dorit sa particip, de fiecare data ne-am zis ca e prea mare efortul de a strabate jumatate de tara pana in Poiana Brasov pentru o cursa de doar 4.5km si pe care majoritatea participantilor o termina in sub 1h, iar Greucenii o termina in 30-35min.

Pregatiti la linia de START

Zeci de licurici asteapta cu nerabdare numaratoarea inversa

Pe foci sau per pedes... s-a pornit la deal

De fapt nu conteaza lungimea cursei, nu asta m-a impiedicat sa particip, oricum ma duc la un concurs pentru atmosfera care se creeaza acolo. Ce ne omara insa sunt "minunatele" sosele ale Romaniei si sa ne petrecem 16h intr-un week-end pe un drum din acesta dus-intors pana la Brasov, e cel putin la fel de solicitant ca si cum am alerga 42km.

Greu la deal cu bagaju' mare

Alin inainte de linia de sosire

Gianina soseste si ea la finish

Daca socotesc ca anul trecut am avut in calendar 4 maratoane toate in centrul tarii: EcoMarathon, Ciucas, Maraton 7500 Bucegi, MPC si daca mai vrem sa dam o fuga in Fagaras tot cam in centrul tarii ajungem, iar acum sa mai adaug in calendar si concursuri de ski de tura... atunci ajung la concluzia ca ar trebui sa ne gasim un sponsor care sa ne plateasca o cursa charter sau un zbor cu elicopterul pentru fiecare deplasare :))

Un gulas delicios cu muraturi la cabana Postavaru

Bairam mare in cabana

Alin - locul I la categoria de varsta

Acuma insa mi-a intrat mie un cui in cap cu urcatul la deal pe schiuri, nu oricum ci in alergare. Daca imi place sa ma "chinui" vara alergand pe pante la deal, de ce sa nu ma chinui si iarna pe schiuri? De fapt e un antrenament foarte bun pentru maratoanele de alergare.

Premierea la categoria 35-45ani

Si cei din urma sunt premiati

Asadar iata-ne la linia de start si de sosire la Postavaru Night Race din 5 martie 2011. Cu siguranta ne vom afla acolo si in martie 2012.

No comments: