Tuesday 20 October 2009

Rares Manea a castigat in campania BRD "Cautam oameni mari"

Va aduc la cunostinta o veste extraordinara: Rares Manea, cel pe care l-ati sustinut prin voturile voastre timp de 10 zile in cadrul campaniei BRD "Cautam oameni mari" a castigat locul 2, fapt ce-i asigura premiul de 20.000 RON si astfel isi va putea implini visul de a participa la Campionatele Mondiale de schi-alpinism din Andorra.

Luna aceasta au fost acordate 2 premii de catre BRD, intrucat in luna anterioara voturile au fost fraudate, nerespectandu-se regulamentul de vot de catre unii participanti si astfel premiul din septembrie a fost reportat pe luna octombrie.

La sfarsitul procesului de votare din aceasta luna Rares ocupa pozitia a 4-a cu 3493, primele 3 locuri fiind la mare distanta cu 5754, 5741, respectiv 5343 voturi. Totusi si de aceasta data s-a dovedit ca unii participanti n-au respectat regulamentul de vot si astfel dupa validarea voturilor Rares a ajuns pe locul 2, ceea ce i-a asigurat victoria.

Noi am militat pentru o campanie de sustinere corecta si cinstita, am specificat clar inca de la inceput ca acei ce doresc sa-l sustina pe Rares sa-i acorde un singur vot zilnic. Deci practic am demonstrat ca o comunitate mare, aceea a montaniarzilor din Romania, totusi mica daca ne gandim la scara intregii tari, isi poate sustine exponentii in mod corect in spiritul regulamentului.

Fie ca sunteti alpinisti, cataratori, mountain-bikeri, schiori, trekkeri, drumeti, iubitori de natura, prieteni, colegi de servici, colegi de club, noi am facut apel la ajutorul vostru al comunitatii. Toti am avut un aport la succesul lui Rares. Fiecare vot al nostru a fost important, nici un efort nu a fost zadarnic, datorita noua tuturor celor care l-am sustinut pe Rares in cele 10 zile, el poate acum sa-si urmeze visul. Noi suntem convinsi ca el ne va reprezenta cu daruire tara la Campionatele Mondiale.

Vreau acum sa multumesc in mod deosebit si celor care s-au implicat actiunea de promovare al lui Rares in sensul ca ne-au dat o mana de ajutor si-au publicat anuntul de participare a lui Rares in campania "Cautam oameni mari". E foarte posibil sa nu avem cunostinta de toti cei care au publicat anuntul cu Rares, ne cerem scuze lor daca nu i-am mentionat aici.


cluburi de munte:

CS Alternative TM: http://www.alternativetm.ro/index.php?lng=ro&module=stiri&id=105
CPNT: http://www.cpnt.ro/noutati-stiri-mainmenu-36/511-romania-la-mondialele-de-schi-alpinism-reprezentata-de-rares-manea

blog-uri personale:

Alex Fodor: http://hoinarii.blogspot.com/2009/10/rares.html
Gabi Solomon: http://www.gabrielsolomon.ro/eu-il-sustin-pe-rares/
Adi Valean: http://snow-trace.blogspot.com/2009/10/sustineti-un-campion.html
Echipa NoMad: http://nomadadventureteam.wordpress.com/2009/10/21/rares-manea/
Allen Coliban: http://allen.ro/blog/?p=156
Cercetasii Sibieni: http://cercetasii.blogspot.com/2009/10/visul-lui-rares.html - multumim Radu Serban!
Cristi Trandafir: http://trandafirblog.blogspot.com/2009/10/romania-la-mondialele-de-schi-alpinism.html
http://darael.blogspot.com/2009/10/187-rares-manea-la-mondiale.html
Lucian Clinciu: http://www.maratonpiatracraiului.blogspot.com/
Alin&Gianina Tanase: http://gianinalin.blogspot.com/2009/10/sa-sustinem-un-montaniard.html

si nu in ultimul rand multumim mult lor:

Catalin Petru - un suporter fervent al lui Rares, nici macar nu-l cunoastem personal, doar virtual, dar ne-a ajut enorm!
prietenei noastre Paici (Adriana Matasaru) - ea ne-a dat ideea si ne-a informat despre campania "Cautam oameni mari", fara ideea ei nu cred ca-i gaseam o asa sponsorizare generoasa pentru Rares

De asemenea i-am facut propaganda lui Rares si pe urmatoarele site-uri si multumim pe aceasta cale administratorilor ca au dat dovada de intelegere.

site-uri de munte:

Alpinet: http://alpinet.org/main/stiri/stiri_ro_id_4860_zone_0.html
Carpati: http://www.carpati.org/stire/romania_la_mondialele_de_schi-alpinism/2088/

forumuri de discutii:

MaratonInfo: http://www.maraton.info.ro/forum/index.php?action=vthread&forum=24&topic=629&page=0#msg13383
Ciclism: http://www.ciclism.ro/forums/f7/rares-6509/
SkiVirus: http://www.skivirus.com/discutii/3490-romania-la-mondialele-de-schi-alpinism-reprezentata-de-rares-manea.html

liste de discutii cu profil montan:

alpine_tm, alternativeclimb, alpinet2k, costila, schidetura, cicloturism_tm, onemove, valea_sambetei, CAR_Universitar_Cluj - multumim membriilor c-au suportat reminderele zilnice!

Desigur ca va vom tine la curent si cu evolutia lui Rares la Mondialele de schi-alpinism din martie 2010 din Andorra.

2 comments:

Adi Valean said...

la liste as mai adauga pe colegii de la CAR_Universitar_Cluj pe a caror lista au aparut regulat indemnuri la vot :)

Dumitrel Marius said...

Felcitari pentru initiativa. Am vazut ca Alin Tanase a facut aceasta propunere :), asa scrie pe site-ul BRD