Saturday, 9 April 2016

Sinaia Urban Trail - 9apr2016

Cum sa nu te inscrii la un concurs de knock-out, mai ales ca nu ai mai participat la asa ceva pana acuma? Chiar daca nu este pe "mana" mea, m-am bagat in cursa. As fi preferat un knock-out, cine rezista cel mai mult timp in cursa... adica sa alergi pana nu mai poti :) cu conditia sa nu fii prins din urma de primul concurent. La baieti a fost spectacol mare, a fost super sa stai pe margine si sa privesti un spectacol de zile mari. Mereu sunt pe traseu cand lucrurile interesante se intampla. Nu si la acest eveniment!
Dam tarcoale pe langa Pelisor

Am alergat 11km pentru calificari, primii 32 de baieti si primele 32 de fete s-au dus mai departe. A fost o alergare placuta alaturi de Iuliana. Planul nostru era sa alergam impreuna, ca sa nu ne fugarim in sferturi de finala :) Am mers pe toate urcarile si am alergat lejer in rest, reusind astfel sa trecem linia de sosire pe locurile 13-14. Ba mai mult, ne-am oprit in punctul de revitalizare sa ne bucuram si noi de ceva bun de acolo... eu am profitat de ciocolata, niciodata nu mananc in puncte, asa ca a fost ceva nou pentru mine.
Alaturi de Iuliana in calificari
Helios smile la Pelisor

In sferturile de finala am reusit sa prind locul cel mai bun de calificare, adica locul 4 ultimul, iar in semifinala, locul 3, tot ultimul. Ideea era sa te califici, nu sa tragi foarte tare. 
Finala a fost scurta, mult prea scurta pentru gustul meu, doar 1.8km. Perfecta pentru cui ii place viteza, adica nu mie. Dupa primele sute de metri am simtit piciorele de gelatina... am privit in fata, am privit inapoi... si am realizat ca asta este: locul III este un loc pe podium totusi si am cedat lupta la scari. Treptele neregulate din coborare, pe care le consider periculoase, nu ar fi trebui incluse in finala, parerea mea. Bine la fete nu a contat, dar si daca se imprastia careva acolo la baieti... nu ar fi fost cu final fericit.
Treptele din finala
A fost foarte frumos sa alerg, dar si sa pot si face galerie de pe margine baietilor. Sa vezi startul si finish-ul primilor, desi am alergat si eu.
Festivitatea de premiere a avut loc la Casino, un privilegiu de care nu au profitat prea multi din pacate. Au fost o multime de premii la tombola si putea sa castige oricine ceva (de la tricou, la soft shell, rucsaci, camera GoPro sau chiar o bicicleta Merida). Dupa festivitate, am avut parte de un concert privat cu trupa Compact. Adica sa vina o trupa sa cante doar pentru tine si tu sa pleci acasa??? Ca si cand in fiecare sambata seara ti se intampla asa ceva... asta nu pot intelege. 

Relaxare intre sferturile de finala
Un eveniment SUPER MEGA bine organizat! Un mare BRAVO pentru cei care au muncit la acest eveniment si in special lui Luci, Radu, Silviu si Comisarului. V-am vazut muncind toata ziua (mai putin pe Radu :D)! Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi... cele cateva sute de alergatori care ne bucuram de roadele muncii voastre. 

Iuliana Stroescu- locul I Elena Moaga - locul II Gianina Tanase - locul III
Cum m-am pregatit pentru aceasta zi? Am gatit: budinca de tapioca, paste cu branza si batoane energizante :)

No comments: