Friday 16 October 2009

Sa sustinem un montaniard! - Rares Manea


Voteaza zilnic in perioada 19-28oct. Votul tau il poate duce pe Rares la Mondialele din Andorra martie 2010!

Desi la prima vedere post-ul acesta nu se incadreaza deloc in profilul obisnuit al blog-ului nostru si va poate parea a reclama, totusi are legatura cu Muntele pentru ca este vorba despre a sustine un om de munte sa realizeze ceva.

Impreuna cu Gianina am scris si o mica poveste despre Rares si vedeti mai jos cum il puteti sustine pe Rares: http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?story_id=54

Anul acesta in februarie la concursul de schi de tura din Vladeasa am cunoscut un om de munte, un campion, pe Rares Manea. In ultima vreme, la maratonul 7500 din Bucegi, cu ocazia antrenamentelor noastre pentru maraton Piatra Craiului si apoi la concurs, am avut bucuria sa-l cunoastem mai indeaproape pe Rares si am descoperit in el un prieten.

Rares Manea

Care este de fapt ideea actiunii noastre si cum a pornit?

Gianina inimoasa cum e de felul ei, a inceput sa caute sponsori pt Rares si in cursul cautarilor a dat peste site-ul campaniei "cautam oameni mari".

In ce consta campania "cautam oameni mari"?

BRD-ul a initiat o campanie de sustinere, un fel de sponsorizare care sa ajute unii oameni sa-si implineasca visul. In esenta ideea se rezuma la "sustine un om talentat si ajuta-l sa ajunga mare". Oricine poate posta o poveste pe site-ul campaniei "cautam oameni mari", povestile vor fi votate de publicul interesat si in fiecare luna "omul mare din cea mai votata poveste va fi ajutat de BRD sa faca primul sau urmatorul pas spre visul sau"

Eu si Gianina credem ca Rares este "un om mare", care daca ar fi sustinut de noi ceilalti, ar avea sanse sa ajunga undeva sus unde nu oricine poate ajunge.
Poate suntem niste visatori si lumea inchide urechile si nu crede in povesti de genul asta, in concursuri cu votari, dar noi chiar avem sperante pentru ca ne dorim ca Romania sa nu fie reprezentata in afara doar de tiganii din Franta, de capsunarii din Spania si de hotii din Italia. Avem nevoie si de oameni ca si Rares Manea care sa reprezinte tara si imaginea Romaniei in lume.
De aceea apelam la toti prietenii, colegii, cunoscutii, la montaniarzii pe care-i cunoastem direct si la cei multi pe care nu-i cunoastem, dar care sunt inscrisi pe listele de discutii cu profil montan. Fiecare l-ar putea sustine prin votul sau pe Rares.

Acum ca sa puteti vota povestea trebuie sa va creati un cont pe site :D asta stiu impune un mic efort suplimentar din partea voastra.
Perioada de votare este de 10 zile incepand de azi, deci 19-28oct.
Cum se duc adevarate batalii pt votarea povestilor, povestile cu sanse de castig sunt cele ale caror sustinatori fac efortul sa voteze in fiecare din cele 10 zile alocate. Stiu nu e usor sa faci zilnic asta, dar nu costa prea mult sa dai un vot atunci cand deschizi calculatorul!

Rares

Omul din povestea castigatoare va beneficia din partea BRD de o suma de 20.000 RON. Autorul povestii nu are nici un beneficiu.
Puteti fii siguri ca noi am scris povestea fara nici un interes personal, doar in scopul de a-l ajuta cumva pe Rares. Deci in cazul in care Rares castiga, nu va ganditi ca vom imparti "cascavalul" cu Rares :))

5 comments:

Adi Valean said...

Succes si bafta!

gabi solomon said...

L-am cunoscut pe Rares la Carpathian Adventure de anul asta, la povestile de dupa din foisor. Este intradevar un om mare pentru puterea de a continua singur competitia dupa ce coechipierii lui au renuntat.
Votat si multa bafta

Gianina said...

In perioada 19-28oct puteti vota in fiecare zi!

Alin said...

succes, sustin si eu initiativa voastra

Anonymous said...

succes!!!