Thursday 18 September 2008

In team-building pe Cheile Butii - 18-21 sept

Primul team-building mai timpuriu... in septembrie. Desi e septembrie tot frig de noiembrie este... asa ca imbracatzi destul de gros ne miscam cam greoi spre atelierele de "lucru". Dar incet, incet incepem sa mai dam jos din haine... exercitziile ne incalzesc. Pe cablul la 50cm de sol unii pastreaza gecile, dar deja pe stalp la 4m si pe cabluri la 5m lumea renuntza usor la geci si sangele se stabilizeaza in obrazi: toti suntem "sanatoshi".

S-a dat startul la team-bulding

In sir indian spre atelierul "Pas de Indian"

Indienii

Iata-ne in plina activitate... in sir indian reusim sa trecem "podetzul" de cablu si ajungem cu totzii in sat teferi si nevatamatzi.

Tre' sa iasa schema

Cabana si cheile Butzii

Sunt prea mica pentru trapez

La trapez ni se face un gol in stomac, ca urmare mergem cu totzi la masa. Si ca sa ne pice bine mancarea o luam la plimbare. Unii prefera o plimbare mai lunga, altzii mai scurta, dar vai... au incurcat trainerii hartzile? Ah nu... ne-au facut-o special. Mergem inainte dupa indicatziile celuilalt grup, dandu-le si noi informatzii lor, comunicand prin statzii.

Hop tzop

Mergand dupa indicatziile primite prin statie

Alo... mai la S-V?

Mihai ne ghideaza f bine, dar se pare ca lucrurile se complica Robi: isi "rupe" un picior si trebuie sa-l caram cu targa intr-un loc unde poate sa vina elicopterul sa-l ia. Dintr-o coarda, un izolir, o folie si cateva lemne din padure construim targa.

Ranit pe targa

Spre elicopter

Acum cu targa construita, Robi este carat la elicoper :)

Asta-i schema (cum sa faci o targa dintr-o coarda?)

Cine a picat cu curu' in apa?

Plimbarea cu peripetzii se incheie intr-o poienitza unde pregatim cina haiduceasca: mancare la ceaun, salata, paine in batz si pui la groapa... sa vedem ce-o iesi.

Pregatirile pentru cina haiduceasca incep cu painea

Salata cu lamaie / Carnea pentru mancarea la ceaun

Puiu' care urmeaza sa fie ingropat

Puiul impachetat

Groapa cu pietre incinse pentru puiul de mai sus

Mancarea la ceaun si pitutzele in varf de batz

Asteptand cu pofta

A doua zi vreme nu mai este la fel de insorita, ba mai mult se mai scapa si cu cativa picuri. Ca sa ii facem in ciuda, imbracam costumele de neopren si o luam pe apa Lazarului in sus... apoi ne dam la vale in spumele marii, pardon pe valea Marii.

In spumele marii

Nu conteaza inaltimea, ci conteaza increderea... la concluzia asta am ajuns cu Gabi cand am reusit sa ajungem la capatul cablului, desi de jos am socotit noi ca distantza mare dintre cabluri este mai mare decat lungimea bratzelor noastre.

Suport tehnic


Si uite cum s-a mai dus un team-building... in care am avut din nou parte de vreme racoroasa si in care am realizat ce anume avem de imbunatatzit ca echipa ;) asa ca obiectivele pentru la anu' sunt clare: respectarea deadline-urilor, inventarierea si folosirea tuturor resurselor.

De ce nu ploua acum?

Ah si pentru ca nimic nu ii perfect, deci nici acest team-building, la final am crezut ca suntem uitati acolo, dar in cele din urma... a venit totusi dupa noi microbuzul.

1 comment:

Anonymous said...

Un grup de 40 de oameni care se gandesc toti la mancare = parastas

Un grup de 40 de oameni din care 2 se gandesc la sex si restul la mancare = nunta

Un grup de 40 de oameni care se gandesc toti la sex = team-building