Saturday 6 October 2012

MPC - 6 oct


Am plecat de acasa cu emotii, ma gandeam ca pot iesi fie pe locul I, fie pe II, dar la fel de bine si pe III. In capul meu concurentele mele erau: Daniela Marin si Oana Luchian. Ma simteam obosita dupa cele 2 saptamani de pedalat si alergat prin Dolomiti si nu eram sigura pe mine. Ma bazam pe partea care imi place cel mai mult din traseu: urcarea la Diana.
Spre Diana - prietena mea cea mai buna

Am fost pe locul II 99.9% din timpul alergarii. Pana in saua Funduri a condus Daniela. Apoi am preluat conducerea pentru 2minute (poate nici atat), pana cand Paula timorata de prezenta mea a vrut sa ma lase in fata dupa o mica scurtatura pe care a facut-o si a iesit in fata mea. In acel moment imi simteam picioarele foarte obosite si i-am spus: "du-te in fata... scrie pe mine Safety Car, de nu vrei sa ma depasesti?". Paula a preluat conducerea si s-a departat rapid. Am sperat sa o ajung pe urcarea la Diana, unde am recuperat 6min, dar nu suficient.

Spre Zarnesti pe ultimii kilometrii

Desi le-am intrecut pe Daniela si pe Oana, am iesit pe locul II, Paula castigand acesta editie la MPC-ului.
Ma bucur ca in sfarsit a fost concurenta si la fete, ca exista deja 4 fete de acelasi nivel. Astfel vom fi motivate sa ne antrenam mai bine si in acest mod va creste nivelul fetelor de la noi din tara.
 
Podimul la fete 30-40ani (da da am peste 30ani)

Podiumul feminin general
Paula Dogaru - locul I
Gianina Tanase - locul II
Oana Luchian - locul III


Podiumul Carpathian Man

In urma participarii mele la Postavaru Night Race, Utra Trail Fagaras si Maraton Piatra Craiului, am obtinut titlul de Carpatian Man feminin, as spune Carpathian Woman. Si este singurul context in care suna bine "woman", in orice alt context imi place termenul de "domnisoara". 
Nu am visat la acest titlu pentru ca nu am participat la 3Munti, dar abia la premiera am afalt ca defapt doar 3 oameni au participat la toate cele 4 competitii si clasamentul s-a facut in functie de punctajele obtinute la competitiile din seria Carpathian Man, chiar daca nu s-a participat la toate.

PS: am scris acest miniblog pentru prietenii mei care nu exista pe FaceBook (Robi si Markus)

2 comments:

Robert said...

pe scurt: BRAVO! si Multumesc.
E bine ca ai motiv de scris blog, oricare ar fi el.
Si totusi: ce-i ala facebook? :P

pasi in 2 1/2 said...

6Ah, deci de aia ati abandonat blogul ... ati trecut pe FB. Pacat de astia fara cont pe FB care va citeau :)

Felicitari pentru rezultate :)

Ova