Wednesday 29 October 2008

Ko Tao si Nang Yuan 29oct - 2nov


Dupa sederea pe Koh Samui, luam vaporul si ne mutam pe Koh Tao, o insula vecina la 2h distantza.
Aici lumea vine in principal pt scufundari, sunt o gramada de scoli de profil care-ti ofera programe de cateva zile de scufundari. Ei se lauda ca aici se poate obtzine cel mai ieftin certificatul de scufundator, cu care te potzi scufunda oriunde in lume fara instructor.

Frumos aici!

Mi-s mandra?

Flori gramada

Noi nu intentzionam sa ne luam licentza de scufundator, vrem sa facem scufundari doar de curiozitate si pt a experimenta ceva nou. Asa ca alegem programul DST, adica discover scuba-diving training. Ne ia in primire o daneza, de altfel totzi dive-master-ii sunt occidentali.

Ma pregatesc pt adancimea piscinei

Dupa lectia teoretica, trecem la practica in piscina... ne echipam si ne dam la fundul piscinei. Totul este in regula... sa ne scufundam in mare. Daca de obicei urcam in altitudine, acum sa vedem cum e sa coboram? Si atingem adancimea record pt noi de 10.5m ;)

Sunt pregatita pentru adancuri

Ancora

Saritura...

... si aterizarea

In vecinatatea lui Koh Tao mai dam de un mic coltz de paradis: 3 insule si un istm de nisip care le uneste - Nang Yuan. Ajungem aici cu un taxi, un long tail boat adica, o barca lunguiatza cu motor diesel cu multa galagie, ce scoate mult fum. Ni se taie respiratia de cum punem piciorul pe pontonul de lemn... nu de la fum, ci de la peisaj :P... totul este de vis... minunat...

Pontonul din Nang Yuan

Unde sa fac baie?

La plaja

Tsunami limit

Golf

3 insule si-o plaja ce le uneste

Esplanada

Bouldering sau snorkelling?

Noi2

Apus pe Koh Tao

Noapte buna!

Amurg

Inserare peste Mae Haad Bay


Pofta buna!

3 comments:

Anonymous said...

Hello Ginina, Really nice pictures, we hope to make hikings in the north of thailand and from there travel to the south, to stop by on an island Ko Raya.

kind regards,
Frans

Anonymous said...

Scufundari si plaja:)))))yammi

Anonymous said...

indeed! diving and sunbathing!

Hopefully our flights to Bangkok will go as planned... We will make a round trip of 23 days: 4 days hiking in the jungle in the neigboorhood of Chiang Mai, Sukothai-Phitsanulok, River Kwai, Khao Sok and we end our trip on Koh Raya (next to Phuket), where we plan to DIVE!!

Frans