Thursday, 17 September 2015

Varful Postavaru pe doua roti 17sept

 Vroiam o tura de MTB adevarata, imi era dor de asa ceva. Au trecut 6ani fara 1 luna de la ultima tura de MTB. Am propus fetelor o tura, dar se pare ca era prea hard-core pentru noi. Pe moment m-au convins (nu stiu daca ajungeam in timp sa-l iau pe Vlad de la gradi), dar nu scapa ele de tura asta... Trebuie sa o mirosim, si pana la urma sa o facem, daca se preteaza, evident!
Gianina vrea tura de MTB... ii arata noi MTB? Da, hai!!!
 Alexandra zice de cab Postavaru, ok... fie... desi am tot fost pe acolo, dar pe MTB niciodata, deci hai. Pe drum Cindy ne propune sa coboram prin padure pe poteca de la seminaraton Intersport: suna WOW... deci DA... ma bag! 
Push-bike-ul nu trebuie sa lipseasca, dar sa-l vezi pe ultimul!
Trupa vesele in drum spre cabana
 Buna dispozitia a fost prezenta pe tot parcursul turei. Pe urcare eu am bagat ceva antrenament cardio cu ruperi de ritm, asa cum imi place mereu sa fac, parca nici nu stiu sa merg altfel cu bicicleta defapt. 
La cabana era soare, cald... se vedea asa de bine Bucegiul in toata splendoarea sa... si gandul repede ne zboara la ziua de sambata... venim venim Balaure!
Totusi parca finalul turei la cabana nu ma satisface si intreb fetele daca nu vor sa urcam si pana pe varf cu bicicletele. Cindy ne spune ca ea a spus ca o data in viata trebuie sa urce si bicicleta si ca a fost mai in vara, ca a fost intrebata de turisti de ce nu lasa bicicleta jos :) si ca da... ar fi fain sa urcam pe varf. Ne amuzam un pic cum o data in viata devine de 2 ori pe sezon si evident varful este tinta noastra. 

Un ceai si-o bere la cabana. Nu era singure care hidrateaza mai bine

Pana pe varf nu ne oprim
Ce zici draga, mai urcam?
 Evident ca si de data aceasta suntem intrebate de ce ne chinuim sa urcam si bicicletele si de ce nu le lasam jos... De ce? pentru ca vrem, pentru ca putem... pentru ca suntem la o tura de bike, unde bike-ul are valoare, fara el... nu are sens sa urcam pe varf, nu? 

Da... am ajuns pana pe varf

Bucurie mare
O ciorba de fasole cu ceapa rosie, ca sa avem tupeu pentru la vale
La o ciorba punem la plan urmatoarea tura de saptamana viitoare. Stabilim ziua, ca aia este cea mai importanta, apoi traseul... este doar un mic detaliu care se poate modifica chiar si cu o seara inainte, nu?

Cabana Postavaru, un loc minunat, mai ales in timpul saptamanii

Push-bike pentru ca... push-sheep

Un pic de push-bike si prin padure
In alergare este fain, pe MTB este WOW... recunosc!
Drumul de intoarcere pe poteca prin padure este demential. Evident ca se simte lipsa celor 6ani de MTB, dar am voita... bag tare... adrenalina este mare... ma rog sa nu zbor de pe bike, ca n-am pedale cu prindere... bag viteza mare, ca asa mi se pare ca sunt mai stabila pe 2 roti, doar ca din cand in cand mai imi fuge piciorul de pe pedala la cate o radacina. Sunt multumita de aceasta coborare si evident data viitoare trebuie sa fie mai bine si mai bine! 
Cat de faine sunt potecile astea si pe MTB!!! Cat de fraiera am fost pana acuma, ca toata vara nu am fost si cu MTB-ul pe aici... dar nu-i nimic, toamna pare sa tina cu noi... Ne vedem marti! Pana atunci sa vad cum rezolv spalarea bicicletei :(

No comments: