Saturday 8 August 2009

Weekend de antrenament Crivaia 8-9 aug


Am notat in calendar 9aug BMM (Banat Mountainbike Maraton). Alin, Tibi, Ciula, Suca si Elena merg. Eu ce sa fac? Nu prea am chef de concurs din doua motive: unul ar fi ca saptamana viitoare este Carpathian Adventure si nu as vrea sa ma accidentez inainte de concurs si al doilea motiv ar fi genunchiul, nu as vrea sa ma doara iar.
Initial planuiesc cu Adina si Lore sa mergem in Retezatul Mic, dar iesirea se anuleaza, deci merg si eu cu baietii, avand in plan sa ma inscriu la tura de 50km, dar incercand sa nu trag de mine.

Gianina

Tibi

Restul trupei

Sambata pornim in plimbare pe traseul de 50km, dar pana la urma Tibi, Alin si cu mine facem tura de 30km si decidem sa nu participam la concurs. Nu vrem sa ne accidentam inainte de Carpathian Adventure, mai ales ca fiecare a cam tras cate o tranta pe traseu, desi noi eram in regim de plimbare, nu de concurs.

Gasca mare

Ne reluam traseul

Asadar pentru ca am renuntat la concurs, trecem la ultimele antrenamente pentru aventurile carpatine, facem o alergare de seara la Crivaia, care incepe pe inserate si se termina efectiv pe bezna. Nu ne-am luat frontatelele la noi si cum drumul serpuieste prin padure, alergam ca si cum am fi legati la ochi. Tibi alerga in fata mea si aveam noroc ca ii vedeam tricoul deschis la culoare, iar din cand in cand imi mai zicea: "cred ca urmeaza curba la dreapta".

Eu chiar nu mai am chef

Lenevim aici?

Ce bine!

Imi pica oare un mar in gura?

Ziua de duminica am inceput-o din nou cu o alergare, apoi am coborat pe bicicletele in Resita la o inghetata, ca sa avem ce pedala la deal inapoi, eu pana in pas, baietii pana sus pe Semenic.

Pregatim bicicletele pentru aventurile carpatine

Spalam si lantul

Cam asa ne-am relaxat noi trei inainte de Carpathian Adventure, iar Ciula, al 4-lea membru al echipei, el a fost un pic mai serios decat noi si a participat la concurs la tura lunga.

1 comment:

Alin said...

Mai Giani :)
Eu ingrasam de zor porcu' (la concurs), cu kukuruz de-al' mai bun, ca doar saptamana urmatoare era... 'Craciunul" (CA).